Verzending en bezorging

Maandag t/m vrijdag voor 16:00 uur besteld, is dezelfde dag nog verzonden. Verzending van de producten die je bij ons bestelt gaat in samenwerking met de service van PostNL. De bezorging binnen Nederland is meestal binnen 24 uur. Onze producten worden goed verpakt om ze te beschermen tegen verzending. Wanneer je kiest voor verzending met track and trace, dan sturen we je de track and trace code zodra de bestelling verzonden is. Voor envelop zending is geen track and trace beschikbaar.

Nog even opgesomd:

  • Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 zijn geplaatst, worden dezelfde dag verzonden genomen.
  • Bestellingen die na 16:00 worden geplaatst, worden de eerstvolgende werkdag in verzonden.
  • Gepersonaliseerde producten moeten speciaal gemaakt worden. Deze worden worden binnen 5 werkdagen verzonden.
  • Het product met de langste levertijd is bepalend voor de levertijd van het gehele pakketje.

Retournering

Retournering van producten is mogelijk binnen 14 dagen na aankoop. Dit retourrecht is uitsluitend geldig voor producten die ongebruikt zijn, geen beschadigingen bevatten en voorzien zijn van de originele en onbeschadigde verpakking en/of envelop.

  • Retourrecht geldt niet voor producten waarbij hygiëne risico’s kunnen ontstaan en waarvan de verzegeling van de envelop is verbroken (tenzij anders met de klant afgesproken). Dit geldt voor iedere variant van de Festicap. Deze producten worden bij retournering vernietigd.
  • Retourrecht geldt niet voor producten die op maat worden gemaakt.
  • De verzendkosten die over de aankoop zijn betaald, worden enkel teruggestort bij de retournering van de volledige aankoop. Bij een gedeeltelijke retournering van een order worden er geen verzendkosten teruggestort.
  • Verzendkosten voor het retourneren van een aankoop zijn voor de klant en deze kosten kunnen dan ook niet bij Festicap worden gedeclareerd.

Voor retourneringen moet eerst via email (hello@festicap.nl) contact worden opgenomen, voordat deze administratief in behandeling kunnen worden genomen. Het adres voor retournering van producten is:

Festicap

Mercuriusstraat 309

2172CD Sassenheim

Nederland