Verzending & Retournering

Verzending en bezorging

Maandag t/m vrijdag voor 16:00 uur besteld, is dezelfde dag nog verzonden. Verzending van de producten die je bij ons bestelt gaat in samenwerking met de service van PostNL. De levertijd binnen Nederland is meestal binnen 2 werkdagen (maar kan afhankelijk van eventuele drukte en/of storingen bij PostNL afwijken). Onze producten worden goed verpakt om ze te beschermen tegen verzending. Wanneer je kiest voor verzending met track and trace, dan sturen we je de track and trace code zodra de bestelling verzonden is. Voor envelop zending is geen track and trace code beschikbaar.

Nog even opgesomd:

  • Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 zijn geplaatst worden dezelfde dag verzonden.
  • Bestellingen die na 16:00 worden geplaatst worden de eerstvolgende werkdag verzonden.
  • Gepersonaliseerde producten worden binnen 5 werkdagen verzonden, tenzij anders aangegeven.
  • Het product met de langste levertijd is bepalend voor de levertijd van het gehele pakketje.
  • PostNL levert in Nederland niet op zondag en maandag.

Retournering

Retournering van producten is mogelijk binnen 14 dagen na aankoop. Dit retourrecht is uitsluitend geldig voor producten die ongebruikt zijn, geen beschadigingen bevatten en voorzien zijn van de originele, onbeschadigde en ongeopende verpakking en/of envelop.

  • Retourrecht geldt niet voor producten waarbij hygiëne risico’s kunnen ontstaan en waarvan de verzegeling van de envelop is verbroken (tenzij anders afgesproken). Dit geldt voor iedere variant van de Festicap. Wanneer Festicaps worden geretourneerd in een reeds geopende verpakking en/of envelop, zijn wij genoodzaakt deze te vernietigen en kan er geen terugstorting worden gedaan.
  • Retourrecht geldt niet voor producten die op maat worden gemaakt.
  • De verzendkosten die over de aankoop zijn betaald, worden enkel teruggestort bij de retournering van de volledige aankoop. Bij een gedeeltelijke retournering van een bestelling worden er geen verzendkosten teruggestort.
  • Verzendkosten voor het retourneren van een aankoop zijn voor de klant en deze kosten kunnen niet bij Festicap worden gedeclareerd.

Voor vragen over retourneringen kan er via email (hello@festicap.eu) contact worden opgenomen. Voeg bij retournering het bestelnummer en adres bij. Het adres voor retournering van producten is:

Festicap

Mercuriusstraat 309

2172CD Sassenheim

Nederland