Order Now!

And get prepared for festival season!

 

Festival? Festicap!

Nooit meer smeken om een dopje!

De Festicap is jouw must-have voor het festivalseizoen. Als je wilt freaken op je favoriete muziek zit je niet te wachten op een klotsende fles koel water met modder en zweet aan de rand. Links je zonnebril en je mobieltje, rechts je fles water… hoe dan?!

Hou je flesje fris met een Festicap!
Sluit je flessen af met de Festicap. Geen modder aan de rand, geen zweet en nooit meer vragen of dit nou jouw fles is of die van Kees. Jouw Festicap is zo uniek als jijzelf.

Get your freak on! Get your Festicap!

Festicaps zijn er in verschillende flitsende kleuren: van Cactusgroen tot Flamingo-roze.
Haal jouw Festicap en sluit je fles veilig af zoals jij dat wilt zodat jij ondertussen zonder zorgen kunt genieten van je favoriete band.

De Festicap is een universele flessendop. Ideaal voor serieuze festivalgangers, want iedereen die wel eens op het veld heeft staan jongleren met z’n telefoon in de ene hand en een klotsend flesje in de andere, heeft de Festicap nodig.

Alle Festicaps zijn 3D-geprint in bio-afbreekbaar materiaal. Natuurlijk ben jij zuinig op je Festicap en raak je hem nooit kwijt, maar als dat wel gebeurt is er niets aan de hand. Festicaps zijn zo collectable dat hij waarschijnlijk met iemand anders mee naar huis gaat. Doet ie dat niet, dan is er geen vuiltje aan de lucht. Na verloop van tijd lost de Festicap op.